Blog

Domæne købt

I går fik jeg købt mit eget domæne og om et lille stykke tid flytter jeg min blog over til det nye domæne og håber selvfølgelig at jer der følger mig normalt, fortsat vil kigge med.
Jeg vil ikke offenlig gøre stien endnu, da layoutet ikke er helt på plads – uhh det er bare så spændende at sidde og leget med, og man har bare så mange muligheder i wordpress.
Ud over mit lille indkøb, så nyder jeg at sommeren så småt er ved at vise sig, jeg syntes i hvert fald at vi har haft nogle rigtig skønne dage her på det sidste. Jeg har nydt solen i haven og Casper har også været meget ude og nyde det gode vejr.
Mine roser er sprunget så flot ud, så dem vil jeg rigtig gerne vise frem.
Rigtig god onsdag til jer alle.

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

  1. Hvor er roserne flotte.

  2. Hvorfor ´flytter´ du?

    1. Fordi jeg fik lyste til at have flere “muligheder”. Jeg fik mail fra dem der tilbød at man kunne få sit eget domæne, og tænkte at det da kunne være fedt at have sit eget, men ville ikke have alle reklamerne… Så kom til at kigge på hvad det kostede at købe et domæne og hvilke muligheder man havde, og så tog jeg springet. Håber du også vil kigge med når jeg “flytter” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *