Blog

Legoland

Vi har haft en rigtig skøn tur i Legoland, drengene har hygget sig så meget og vejret har været så dejligt. Vi valgte at tage der over 2 hverdage (torsdag og fredag) og det kan bestemt anbefales. Der var stort set ikke noget kø nogen steder.

Vi boede på Ninjago værelse på Hotel Legoland, det var rigtig fint at have 2 dage der ovre, så havde vi tid til at prøve det hele stille og roligt og så prøve de ting ungerne syntes var sjovest lidt mere.

Vi ankom til Legoland omkring kl. 11, vi parkede vi Hotel Legoland og gik ind i Legoland via hotellet. Da forlystelserne begyndte at lukke ned, gik vi ind og fik vores Ninjago værelse og lige slappede lidt af inden vi havde bord nede i resturanten. Resturanten var rigtig godt indrettet, så der var et stort leget område hvor drengene kunne hygge, mens vi sad og spiste færdig og fik kaffe. Da vi var færdige, var der skattejagt rundt på hotellet, hvor man skulle lede efter bogstaver. Da vi havde fundet alle sammen, gik vi over til byg-et-dyr konkurrencen, her byggede drengene fine dyr. Casper byggede en høne og Daniel byggede en Rybeørn (sikke en fantasi han har).

Da vi vågnede dagen efter, gik drengene og jeg en tur på hotellet og fandt et sted vi kunne bygge med lego, inden vi gik tilbage og vækkede Flemming. Så skulle vi ned og have morgenmad så vi var klar til dag nr. 2 i Legoland. Efter morgenmaden kunne man se hvem der havde vundet konkurrencerne fra aftenen før. Casper var så heldig at have vundet bygge konkurrencen og vandt en fin pakke lego. Daniel blev meget ked af at han ikke vandt noget, men Casper var sød og delte med sin lillebror. Nu havde vi så hele dagen i Legoland.

Det er nogle fantastiske dage vi har haft i Legoland, Casper var så stor at han måtte prøve det hele, der var kun 4-5 forlystelser Daniel ikke måtte prøve, men han kan alligevel ikke lide at prøve de vilde forlystelser. Så alt i alt har drengen været en helt perfekt alder.

Dag 1

Dag 2

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *