Blog,Casper,Haven,Haven i 2012

Krokus og chokoladekage

Så kom den første krokus i haven, en lille fin lilla en, næsten alle mine krokus er lilla fordi jeg elsker farver i haven, jeg ved der også kommer en lille gul en op ved siden af alle de lillae, det ser så fint ud.

Casper var også lidt ude i haven da vi kom hjem fra vuggestuen, han er stadig helt vildt med at der holder en gravemaskine inde hos naboen.

Da jeg havde fri fra arbejde havde jeg vildt meget lyst til at bage kage og var først ude i at bage muffins, men lavede det så om til chokoladekage, det blev en chokolade drømmekage, jeg syntes den blev meget sød, så jeg kunne kun spise 1 stykke, det er ikke en af de bedste kager jeg har bagt så den kommer ikke på bloggen, jeg ved nemlig at en at pigerne fra mødregruppen har en opskrift på en chokolade drømmekage der er 1000 gange bedre, så den må jeg få fingrene i en dag og så skal den nok komme op.
 
 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *