Blog

Skøn weekend der afsluttede med mor’s dag

Vi har haft en dejlig lang weekend, hele 4 dage – bare skønt…

Weekenden har stået på grill hygge med venner, Pokemon jagt med drengene, fødselsdag og mor’s dag.

Drengene er blevet helt vilde efter at fange Pokemoner igen, så vi har været ude og lede efter nogen. Det har været rigtig hyggeligt og dejligt at få gået nogen turer.

I går var det mor’s dag, det er ikke noget vi gør særlig meget ud af, men det er da en hyggelig dag. Vi var nede og besøge Flemmings forældre, sammen med hans søskende. Om eftermiddagen tog Casper og jeg ud og besøgte mine forældre. Vi kørte til Dragør havn og fik kaffe og kage og Casper fik også en rigtig fin is. Vi gik en lille tur på havene og snakkede om at vi en dag må tage der ned og spise og hygge.

I går aftes fik jeg plantet det sidste hæk jeg manglede ved teressen, så nu håber jeg at alle hækplanterne bliver til noget og at vi for en rigtig fin læ hæk til sommer. I mens jeg satte hæk planter i jorden, plukkede Casper fine forglem-mig-ej blomster til mig i mor’s dags gave ?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *