Blog,Den inde i maven,Graviditeten med Daniel

Inde i min mave ligger der en…

Nu har jeg været til den længe ventede skanning hvor jeg kunne få af vide om det var en lillesøster eller en lillebror der ligger inde i maven…

… og det er en lillebror der ligger der inde. Jeg havde det bare så meget på fornemmelsen, lige fra starten af. Det er skønt enedeligt at vide det og min hjerne køre på højtryk for at finde drengenavne (jeg syntes det er lidt svært).

Det mindskede mine syprojekter en hel del, at det er en dreng der ligger der inde, vi har jo så mange ting fra da Casper var baby, så vi står jeg ikke og mangler særlig meget. Det eneste syprojekt jeg skal have lavet er et baby-tæppe. Jeg syede et til Casper mens han lå inde i maven, så den lille ny skal selvfølgelig også have sit eget putte tæppe.

Jeg syntes det er skønt at vide hvad det er der gemmer sig der inde, godt at vi har god tid til at finde det helt rigtige navn.

Her er lige et par billeder fra skanningen – alt så helt find og og han kunne ikke have det bedre der inde, tænk at han allerede er omkring 15 cm lang – det går bare så hurtigt.
hånd

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Stort tillykke med at i skal have en lillebror – men mon ikke d kan få rigeligt af projekter 🙂

  2. Jamen altså Heidi! Tillykke med at der kommer en lillebror i familien – det er jo så dejligt! Ih, hvor jeg glæder mig til at følge med på sidelinien.
    K.h.
    Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *