Blog,Hæklet,Krea

Har fundet hæklenålen frem

Jeg har endelig fundet hæklenålen frem igen, og er gået igang med at sjal i lækkert farveskiftende garn.

Garnet hedder “Paint” og er 80% akryl og 20% uld, farven hedder Coral Reef. det er virkelig blødt og jeg glæder mig så meget til sjalet er færdigt.

Mønsteret har jeg fundet på Pinterest, sjalet hedder “Crochet Wishing Well Wrap” det er meget nemt mønster, så man kan rigtig slappe af mens man hækler. Jeg bruger en hæklenål 3½, jeg kunne nok godt have brugt en hæklenål 4, men da jeg plejer at hækle meget løst valgte jeg den mindste nål. Tror nu også det passer meget godt.

Da jeg købte garnet kunne jeg ikke beslutte mig for en farve, så jeg endte med at købe 2 nøgler garn, den anden farve jeg har købt hedder Earth & Sea. Jeg syntes begge nøgler er rigtig fint til jeans og en hvid bluse.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *