Blog

Sankt Hans 2018

Vi har haft en meget stille og rolig Sankt Hans i år, vi plejer at holde Sankt Hans i haven og invitere lidt familie og venner, men i år har vi bare været os selv. Vi skulle nemlig holde Caspers fødselsdag dagen efter (søndag) og mandag morgen tager Flemming til Minneapolis.

Først på dagen fik vi lavet lidt havearbejde, eller rettere jeg fik lavet lidt og Flemming fik lavet meget havearbejde. Jeg ordnede terrassen, så der ikke var ukrudt mellem fliserne og Flemming klippede hæk og slog senere på dagen græsset.

Da klokken var omkring 15, cyklede drengen og jeg ned til havnen for at Sankt Hans hygge lidt. Der var sat et lille tivoli op nede på havnen. Cykelturen der ned gik rigtig fint, de hørte sådan ok efter hvad der blev sagt og der var ikke rigtig de store problemer. Turen hjem gik ikke lige så fint, der var Daniel træt og gad ikke rigtig cykle, så det var en lang tur hjem. Tror at konklusionen af det er, at vi nok skal være lidt bedre til at cykle turer rundt i byen og så burde første cykeltur i trafikken nok ikke være til et arrangement hvor man for trætte ben af at rende rundt ?

Nede på haven hyggede drengene sig rigtig meget vi købte tivoli billetter og de fik lov til at køre i karruseller og hyggede sig rigtig meget, de fik også popcorn.

Hos spejderne kunne man kaste med bolde og så kom der flødeboller flyvende, Daniel var overraskende god til at kaste og rampe i 2. og 1. forsøg. Casper brugte lidt flere bolde, men klarede det også rigtig flot.

Vi mødte Nette og Alex der nede og også nogle af drengenes venners forældre, det var rigtig hyggeligt at der var en masse man kunne snakke med.

Der har i lang tid været bål forbud i Vallensbæk, fordi det er så tørt, så der var ikke noget Sankt Hans bål i år, men de havde lavet et rigtig flot alternativ bål. Vi var ikke der nede til det blev tændt, da vi skulle hjem og gøre klar til fødselsdag. Så billedet er et jeg har fundet på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.