Blog

Smart i håret – Tur i poolen – Kanelrundfart – Visit

Skøn lørdag til samlingen…

Vi startede med at Daniel skulle klippes og han ville gerne have sammen frisurer som Markus og Martinus, og det er da egentlig lykkedes meget godt, han er i hvert fald glad og jeg syntes det passer rigtig godt – rigtig vildbasse frisurer.

Efter klipningen tog vi en hurtig dukkert i poolen, det var skønt at blive kølet af – hvor er det bare fedt at vi har fået sat den pool op i år, vi bruger det stort set hver dag.

I morgen skal Flemming aflevere eksamensopgave, så drengene og jeg lavede en aftale med mine forældre, og min søster om at tage ind til københavn og sejle med kanalrundfarten, det var bare så hyggeligt. Efter vi havde sejlet skulle vi finde noget frokost, bagefter afsluttede vi en dejlig tur med besøg på legepladsen bag Nikolaj kirke.

Da drengen jeg jeg kom hjem fra København, tog vi alle 4 hjem til mine svigerforældre og hyggede. Casper og Daniel fik badet lidt mere, Farmor og Farfar havde nemlig sat badebassin op i haven. Deres hun syntes det var så sjovt at drengene badede så den ville rigtig gerne være med. Da vi havde sidde og hygget lidt, gik vi op på den lokale cafe og spiste aftensmad, det var meget hyggeligt. Efter maden tog Flemming hjem og skrev videre på sin opgave og drengen og jeg tog med med mine svigerforældre hjem igen. Nu skulle hunden ud og luftes og bade lidt på Ishøj strand, så drengene tog sig lige en lille dukkert mere sammen med Celina og Farfar.

Vi sluttede aftenen af med kaffe på deres terrasse.

 Tur i poolen og Daniel med ny smart frisurer

Tur i kanelrundfart

Hygge hos Farmor og Farfar

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Det var en rigtig dejlig eftermiddag. Vi havde også en dejlig tur til stranden senere ?

    1. Elsker bare turer med kanalrundfart, det er så hyggeligt at sejle rundt, også selvom man har gjort det rigtig mange gange før 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *