Blog,Daniel 4 år

I sommerhus på Fyn

Så er vi lige kommet hjem fra en dejlig lang weekend, hvor vi har være i sommerhus på Fyn. Mine svigerforældre har lånt et lækkert sommerhus på i Bogense, og vi har så været på visit her i weekenden.

Vi startede med at aflever Casper på Sommerlejr og derefter kørte vi så mod Fyn. Det har bare været så hyggeligt og afslappende, en lille pre-ferie inden den rigtige ferie lige om lidt ?

Jeanette og Alex og deres drenge var der også mens vi var der, så Daniel og Theodor har også rigtig fået hygget sig.

Vejret har været skønt, det var kun mandag (den sidste dag vi var der) hvor det var lidt køligt og meget blæsende.

Lørdag ankom vi først ved 17 tiden, så Liselotte og Flemming kørte ned og handlede ind til vi kunne lave noget aftensmad. Efter aftensmaden badede vi i Poolen, Daniel syntes det var en fest. Senere på aftenen (ved 22 tiden ) kom Nette og Alex og drengene, vi sad og hyggede og snakkede lidt inden vi gik i seng.

Søndag gik vi tur til stranden, vi fandt en masse store muslinger og der ar nogen der fangede krabber, vi fik lov til at kigge på og vi fik også lav til at holde en krabbe. Drengene syntes det var rigtig sjovt. Da vi kom hjem hoppede vi alle i poolen og legede og rutchede. Vi spiset hjemmelavede burger til aftensmad, det smager altid dejligt. Drengene fik lov til at være længe oppe, da de var puttet spillede vi kort og derefter kegle billard, Flemming vandt selvfølgelig, men til at starte med var jeg meget heldig ?

Mandag var en lidt mere kølig og blæsende dag, drengen legede på legeplads, og senere på dagen gik vi en tur på pokemon jagt. Vi kørte sammen ned til Bogense by for at handle, det var meget hyggeligt.
Da vi havde spist og hygget og pakket, kørte vi hjem.

Sikke en dejlig weekend vi har haft ❤

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Mor siger:

    Sikke en dejlig weekend i har haft, det har da også været dejligt for Daniel at være på stranden og finde krabber ?

    1. Ja han har rigtig hygget sig. Vi må også snart tage ud og fange krabber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *