Blog,Casper 8 år

Casper på spejderlejr

I lørdags afleverede vi Casper på årlig sommerlejr hos spejderne. I år skulle de til Holte og bo i en hytte der hedder Posthuset. Det var en rigtig hyggelig spejderhytte, den var lige som man forestiller sig, sådan en skal se ud – det mindede mig om da jeg var barn. Spejderhytten lå midt inde i en skov, den var rimelig sværd at finde, da man skulle ned af skovstier som GPS’en ikke kendte ?

Casper elsker at være afsted på spejderlejr og jeg er helt sikker på at han for en fantastisk uge med spejderne.

Der hjemme savner vi han selvfølgelig og glæder os til at hente ham igen på lørdag.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Mor siger:

    Det er så dejligt at Casper er blevet spejder. Så kan han lave seje ting og have det sjovt med spejdervennerne. Han kommer til at få så mange gode oplevelser. Jeg kan godt forstå i savner ham, men han har nok mange ting at fortælle når han kommer hjem ?

    1. Ja jeg ved han hygge sig og jeg glæder mig til at høre om hans uge, når han kommer hjem igen på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *