Blog

Min fødselsdag

Uhh så blev jeg et år ældre, hele 37…

Jeg havde fødselsdag en onsdag, en spejder dag, så vi hyggede os bare der hjemme og gjorde lidt som vi plejer. Flemming havde lavet fint morgenbord, og gjorde også morgenmaden klar om morgnen. Jeg fik et fint kort, med meget pæne ord i, jeg blev helt rørt – ELSKER bare min familie SÅ meget. Drengene var meget skuffede over at der ikke var en fysisk gave til mig, men det havde Flemming og jeg aftalt at vi ventede lidt med, da jeg ønsker mig nye møbler 🙂

Flemming holdt et noget kortere møde end han plejer, så vi havde god tid til aftensmaden og Flemming lavede min yndligsmad; hakkebøffer med røsti og bearnaise sauce 😉 Han var også sød at køre Casper til og fra spejder, så kunne jeg hygge med Nette, som kom forbi til en kop kaffe. Theodor havde gættet på at jeg blev 51, og derefter 32 😉 Lille bandit 😀

Vi holdt familie fødselsdag om søndagen, og hele familien kom, det var en rigtig skøn fødselsdag. Jeg havde lavet jordbærtærter og fik af vide at de smagte bedre en dem bageren laver.

Så skønt med fødselsdag…

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *