Blog,Casper

Nyt layout, læge og pizza

I dag har jeg leget med at lave layoutet lidt om på bloggen, jeg syntes bare det er så hyggeligt at lege med, kan sidde i flere timer og rode med det.
Jeg syntes at resultatet er blevet rigtig godt.
Her til aften har jeg været til lægen og få fjernet en skønhedsplet, og er blevet syet for første gang. Der var ikke noget farligt ved skønhedsletten, den var bare hævet op og sad og irriterede i blusekanten.
Det tog noget længere tid at få den fjerne end forventet, så den gode intention om at handle ind til aftensmaden efter besøget hos lægen, blev ændret til jeg tog pizza med hjem. Casper syntes at det var rigtig hyggeligt og ville gerne have det allerstørste stykke, men det kunne han jo slet ikke styre.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *