Andet sjov, Blog, DIY, Krea

Spøgelser uhh…

Jeg har hygget mig, de sidste par dage, med at lave spøgelser til at hænge i vinduerne.

Jeg har lavet dem ved at klippe nogler cirkler i hvidt bomuldsstof, med en diameter på omkring 30 cm. Stof-cirklerne har jeg så dyppet i tapetklister og hængt dem over nogle flasker hvor jeg har lagt en vat-kugle ovenpå. Vat-kuglerne er omkring 3 cm i diameter, (man skal huske at vende vat-kuglerne rigtig, jeg havde ikke tænkt på det så mine måtte jeg pille ud og vende om – ikke særlig let…).

Da de var helt tørre limede jeg filt øjne på, med en limpistol og trak bomuldssnore igennem vat-kuglerne, så de kunne komme op og hænge. For enden af snorene har jeg bundet en hama perle (rør-perle) fast så snoren ikke går lige igennem vat-kuglen, jeg har prøvet at tage et billed af det.

20131022-164900.jpg

Her er så resultatet, jeg syntes de er blevet rigtig fine… ved ikke helt hvor lette de er at opbevarer og gemme, men ellers er det jo et hyggeligt projekt som ikke tager alverdens tid…20131022-164906.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.