Graviditeten med Casper

06-11-2009 (5+6) – 1. lægebesøg

I dag har jeg så været til 1. lægebesøg, det var bare super dejligt at få bekræftet graviditeten, og få snakket lidt om det med en læge.

Min termin er blevet sat til 1. juli, så det bliver et rigtig sommer barn, ihh hvor jeg glæder mig, og så fik jeg af vide at jeg er 6+2 uger henne.

Nu føler jeg virkelig at der begynder at ske noget, jeg glæder mig rigtig meget til jeg skal til jordemoder for første gang, det bliver bare rigtig dejligt og så skal Flemming med.

I aften skal jeg fortælle min mormor at hun skal være oldemor, det bliver rigtig sjovt og det er også noget af det der betyder rigtig meget for mig at hun når at opleve mit barn, min morfar døde i foråret, og der gik jeg i små panik over at han ikke kunne være der når jeg fik mit første barn, men nu oplever min mormor det og det er rigtig dejligt.

I dag fik vi også den første baby gave fra mor og far, 3 små bodystockinger med ugler på og 2 små par strømper, det er bare så fint.

I aften for Flemmings søster det også af vide, vi skal nemlig i biffen og hygge, og jeg kan altså bare ikke tie stille, jeg har lyst til at fortælle det til hele verden, men mit arbejde må vente til jeg har været til første besøg på Glostrup hospital.

Men de fleste ved det nu stort set, alt det nærmeste familie, og så vores venner, det er dejligt ikke at holde det skjult.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *