Graviditeten med Casper

05-06-2010 (36+0) – Surprise Babyshower

I dag var jeg inviteret til tøse hygge hjemme hos Sabine, men det viste sig at være Surprise Babyshower, jeg er aldrig blevet så overrasket i helt mit liv, kan stadig ikke helt forstå det.

Jeg skulle være der 13:30, før jeg skulle der hjem skulle Flemming og jeg et smut hjem til Liselotte og Allan for det var jo fars dag, da jeg sagde at nu måtte jeg hellere se at komme af sted, fik Liselotte, Louise og Jeanette pludselig rigtig travlt, for de skulle ud og shoppe, jeg tænkte slet ikke over at det var grundlovsdag og at alt havde lukke, det eneste jeg tænkte var det gad jeg da egentlig også god. Flemming blev beordret at forsinke mig så de kunne nå ud til Sabine inden mig, så jeg skulle lige køre Flemming hjem inden jeg kunne køre mod Herlev.

Da jeg så kom hjem til Sabine, sad alle bare inde i stuen med kameraer og råbte surprice, jeg fik et kæmpe chok og var så overraket.

Alt var bare så fint der var Babyshower banner, balloner, bordpynt og meget mere, alt var bare så flot. Da jeg fik sat mig og var faldet lidt ned over hele overraskelsen holdt Sabine en rigtig fin tale, fik helt tåre i øjnene. Hun er bare den bedste søster i verden.

Der var en masse gaver, jeg fik både babytøj, bamser, pusle ting og meget mere, det var så flot og fint. De havde også alle sammen tegnet på en hvid sparkedragt, den er bare så sød.

Efter jeg havde åbnet gaver, fik vi Babyshower kage, min mor havde lavet den flotteste ”Amerikanske” kage, inden i var der lagkagebunde og hindbærcreme, den smagte bare himmelsk.

Så have Sabine fundet på forskellige lege, en hvor alle skulle gætte på hvor meget jeg målte rundt om maven, jeg har jo ikke selv målt mig, så jeg vidste det jo heller ikke selv og alligevel kom jeg tættest på, jeg gættede på 120 cm og jeg målte 122 cm, de andre gæt var meget spredt, det laveste gæt lå vist omkring 95 cm og det højeste lå på 165 cm – det var rigtig sjovt.

Så var der sangleg hvor vi var delt op i hold og skulle afslutte børnesange.

Så skulle gæsterne tippe på om jeg håbede/troede at Casper kommer til at ligne mig, Flemming eller postbuddet på forskellige punkter f.eks. om han fik mine øjne, øre eller intelligens. Mor vandt med flest rigtige.

Og så til slut Kim’s leg.

Alle hyggede sig og det var bare en rigtig god dag, den vil jeg aldrig glemme.

Gæster: Sabine og Mor (Arrangører), Mormor, Liselotte, Jeanette, Louise, Kirsten og Julie (Inge og Rikke kunne desværre ikke komme).

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *