Graviditeten med Casper

07-01-2010 (14+5) – 1. jordemoderundersøgelse

I dag har jeg været til 1. jordemoderundersøgelse, Flemming var desværre ikke med, da han har fået influenza og har det rigtig dårligt. Det var meget spændende og jordemoderen var rigtig flink.

Jeg fik lov til at høre hjertelyd, jeg syntes det var meget svært at høre, men der var også rigtig meget skrat på instrumentet, men til gengæld kunne man meget tydeligt høre at babyen havde hikke, det var sjovt at hørt. Hun trykkede på min mave og sagde at livmoderen nu gik op til navlen, så den er ved at være rimelig stor.

Jeg har på det sidste haft ligesom sidestik og fik af vide at det jeg kan mærke er at livmoderen vokser, det var meget betrykkende at få af vide.

Jeg har det stadig rigtig fint, mærker ikke så meget til at jeg er gravid, udover at jeg ikke kan passe mine bukser mere, så jeg har sat elastik i for at kunne lukke dem, syntes ikke det er så behageligt at have graviditetsbukser på, men på et tidspunkt bliver jeg jo nok nød til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.