Graviditeten med Casper

04-06-2010 (35+6) – Sidste arbejdsdag

Hvor har jeg bare tænkt meget over denne dag.

Da jeg stod op havde jeg virkelig sommerfugle i maven, og jeg tænkte meget over alle mine morgen rutiner, som der nu kommer til at gå et godt stykke tid før jeg skal ind i dem igen.

Men det er nu dejligt ikke at skulle så tidligt op om morgnen og ikke være nød til at cykle i regnvejr.

Jeg fik sagt farvel til alle mine kollegaer og gav kage, det var en rigtig hyggelig dag, og da jeg nåede til at skulle hjem, glædede jeg mig virkelig til at kunne slappe af. Den sidste uge på arbejdet har virkelig været hård, ikke sådan med arbejde, men fordi jeg virkelig har fået meget vand i kroppen, da jeg tog hjem i dag havde jeg så meget vand i fødderne at jeg næsten ikke kunne bevæge mine ankler og så er mine fingre og hænder også begyndt at sove næsten hele tiden, fordi vandet i kroppen lukker for blodtilførelsen.

Nå men alt i alt en rigtig dejlig dag.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *