Graviditeten med Casper

14-11-2009 (7+0)

Jeg mærker stadig ikke så meget til graviditeten sådan fysisk, det eneste er at jeg er virkelig træt om aftenen og falder nogen gange allerede i søvn lige efter aftensmaden, det er lidt vildt at jeg bare kan sove hele tiden.

Kvalmen ser jeg ikke meget til – heldigvis for det – jeg kan dog godt få det lidt dårligt op ad aftenen, hvis det er længe siden jeg har spist, så jeg prøver på at spise lidt tit og selvfølgelig tænke på ikke at spise alt for usundt.

Brystspændinger har jeg heller ikke rigtig mærket noget til, det har snurret lidt et par få gange, men slet ikke så jeg har tænkt yderligere over det. Så indtil videre går det rigtig fint, håber det fortsætter.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *