Graviditeten med Casper

29-05-2010 (35+0)

I dag ringede jeg til Herlev fødeafdeling, for jeg syntes ikke rigtig jeg havde mærket liv de sidste par dage, så gik og blev helt nervøs.

De sagde først at jeg skulle prøve at drikke noget rigtig koldt og så se om han ikke bevægede sig af det, men jeg syntes stadig ikke der skete noget, så de bad os om at komme ud forbi et smut og få kørt en strimmel. Når man for kørt en strimmel for man et elastikbælte om maven og to følere, en der måler barnets hjerte og en der måler veer.

Jordemoderen kunne hurtigt se at alt så helt normalt ud, men hun lod os alligevel lige blive 20 min for at tjekke det over en periode. Da jeg lå der begyndte han at bevæge på sig, så jeg har nok bare bekymret mig for meget, men det er nu dejligt at have fået tjekket at alt var som det skulle være, bare for en sikkerhedsskyld.

Jeg fik af vide at fordi jeg er så lille har han ikke plads til at sparke rigtig mere, så her i slutningen vil det jeg kan mærke mere være at han maser, skubber og flytter på sig.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *