Graviditeten med Casper

13-06-2010 (37+1)

De sidste par dage har mine hænder sovet en del pga. alt det vand i kroppen, men min venstre hånd er begyndt at gøre rigtig ondt – jeg kan næsten ikke gribe om ting uden jeg for smerter inde i hånden. Så i morgen ringede jeg til lægevagten, jeg blev bedt om at komme derud.
Da jeg kom der ud viste det sig at mit blodtryk var steget yderligere siden i onsdags og var nu på 144/100 så en tur til op på fødegangen. Nu kom jeg så igennem hele turen igen, alt var stadig fint udover blodtrykket jeg fik besked på at hvis jeg begyndte at få hovedpine, flimmer for øjnene eller ondt i maven skulle jeg ringe til dem. De gav mig noget akupunktur i venstre hånd og i fødderne som skulle hjælpe på alt det vand jeg har i kroppen. Det hjalp og nu er min hånd meget bedre. Der er desværre 2 ugers ventetid på at komme i akupunktur behandling og der er det jo forsent, så jeg må bare holde mig i ro.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *