Blog, Casper

God weekend trods sygdom

Vi har lige været inde i en periode hvor vi alle har været syge. Først Casper, så mig, så Casper igen og nu Flemming…

Håber snart vi er ovre det og kan have det godt resten af året. Denne weekend vi lige har haft har været præget af opkast-syge, heldigvis er jeg sluppet og håber på at jeg bliver ved med at være så heldig.

Selvom weekend har været præget at sygdom har vi nu alligevel fået hygget os. Fredag var jeg til julefrokost med arbejdet, det var rigtig sjov og god aften, besluttede mig for ikke at tage så sent hjem og det var jo så også meget godt, for da jeg trådte ind af døren der ved halv 1 tiden var Casper lige begyndt at kaster op og fortsatte så med det resten af natten – så bliver man godt nok hurtig ædru.
Lørdag hyggede vi så bare Casper var stadig lidt sløj så hyggede bare rundt med mor, vi lavede brunkage dej og Casper hjalp mor. Jeg fik også bagt kanel snegle og da Casper så var lagt i seng kørte Flemming ned og lejede film og så lå vi inde i stuen og hyggede film og kanel snegle – jeg faldt selvfølgelig i søvn efter 10-15 min.

Søndag tog jeg så ud og købte julegaver sammen med mor, vi havde en rigtig dejlig dag ude i fields, og da vi var færdige tog mor og far med mig hjem og hyggede. Casper var begyndt at kaste op igen natten mellem lørdag og søndag og havde så ovenikøbet også fået feber, så han var en rigtig lille pyller hele søndagen og var en rigtig lille putte-fyr da jeg kom hjem fra jule-shopping.
Natten til mandag begyndte Flemming så at kaste op og han ligger så stadig der hjemme og har det dårligt.

Men det har da været en god weekend trods sygdom.

I dag skla jeg hjem og rydde op når jeg har fri, der ligner simpelthen noget der er løgn der hjemme, håber at Flemming er mere frisk i eftermiddag, så han kan hjælpe mig lidt, i hvert fald bare til at kigge efter Casper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.