Blog

William hjem, Pandekager og tur til Jylland i udsigt

I onsdags kom min søde søster og hendes lille dreng William hjem fra hospitalet, det er bare så dejligt at han nu klare sig så fint.

Om aftenen inviterede mor og far til kaffe og så tog de pandekager med til kaffen. Casper har aldrig før ville spise pandekager, men denne gang ville han gerne. Man kunne godt se på fremgangsmåden at det var første gang han spiste pandekager, han spiste dem nemlig fra midten af, og da der så oven i købet kom sukker på blev han rigtig glad (det havde han heller ikke fået rent før). Vi havde bare en rigtig skøn aften, mor puttede Casper, så jeg kunne slappe lidt af.

Lige pluselig startede der en ildebrand kun 1 lille km fra vores hus, der var en masse sort røg der steg til vejrs, så min får og jeg gik ned for at se hvad der var sket, det var et skur der var gået ild i. Der kom en masse Brandbiler og Casper ville have elsket at se dem komme med sirener og blinkende lys, men han var jo lagt i seng, så vi ser nok en brandbil en anden gang.

I dag har vi bare hygget os og grillet gode bøffer. Da vi havde spist ville Casper.gerne ud og gå tur og vi gik en tur ned til havnen og rutchede på rutchbane og fik os en softice.

I morgen rejser Casper og jeg mod det jyske og besøger min gode veninde Rikke og hendes dreng Tristan der er et halvt år yngre end Casper. Det bliver helt sikkert en rigtig skøn pinse, jeg glæder mig rigtig meget til at vi bare kan hygge og snakke.

Undskyld de ringe billeder, indlæget er skrevet fra min mobil.

image

image

image

image

image

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *