Blog

Turen går til Frankrig – nærmere Ardeche

Glæder mig så meget til sommerferie, kan snart ikke vente mere. I år skal vi til Frankrig, vi køre ned til Ardeche med vores campingvogn. Her skal vi bor på en mindre campingplads der hedder Camping domaine de Labeiller.

For 11 år siden var Flemming og jeg i Ardeche, vi var afsted på sommerferie sammen med Jeanette og Flemmings forældre kom også ned og holdt ferie der nede mens vi var der. Dengang boede vi en små ferie lejligheder, det hed Résidence Club Odalys Le domaine des Hauts de Salavas, der hvor vi boede.

Der er så smukt i syd frankrig, flotte lavendel marker og gamle huse, der er pyntet fint med blomster udenfor. Vi elsker at køre ture når vi er på ferie, så vi kommer helt sikkert til at se en masse smukke gamle byer.

Campingpladsen vi skal bo på ser også rigtig hyggelig ud, den er noget minder en den vi var på sidste sommer. Der er pool område med vandruchebane og lille vandlegeplads, drengene kommer med garanti til at elske det. Det ser ud til på billederne, at camping området er lidt i skygge, det tror jeg er meget godt, der er jo meget varmt der nede om sommeren. Den nye campingvogn har klimaanlæg, det kommer vi helt sikkert til at benytte os af, når vi er afsted i år ??

Jeg har fundet lidt billeder fra vores ferie for 11 år siden, det er ca. 30 km derfra vi skal hen i år (lidt mere syd i Ardeche).

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *