Blog, Casper, Haven, Haven i 2012

En tur til lægevagten

I morges vægnede jeg af mig selv kl 7:30 og var frist, jeg tænkte at ville stå op og hygge mig lidt inden Casper vågnede, så jeg satte mig ind i stuen og flettede gavepapir sammen.

Her er jeg ved at komme tape på gavepapiret.

Casper vågnede først kl 9, det var rigtig skønt at have min morgen fritid tilbage for en gang skyld, jeg nød det rigtig meget.

Casper virkede lidt sløj da han vågnede i morges, han har hostet en smule siden jeg hentede ham i vuggestuen i fredags, men her til morgen var hosten bare meget værre og der var også pibe-lyd når han træk vejret.

 
Så da vi havde spist morgenmad kørte Casper og jeg til vagtlægen, Casper er bare så dygtig når han er til lægen, sidder helt stille og gør hvad lægen siger. Vi fik af vide at det var hans astmatiske bronkitis der var kommet igen pga. hans forkølelse, så i gang med astma medicin igen.
 
Da vi kom hjem hyggede vi lidt ude i sneen, når vi nu alligevel var ude, vi giv dog hurtigt ind igen for det vat rigtig koldt.

Da Casper sov til middag lavede jeg løve kostumet færdig, Casper sov kun en meget kort lur fordi han hostede hele tiden, så jeg nåede ikke at blive helt færdig inden han vågnede. Så Flemming hyggede med ham til jeg var færdig.
Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med løve kostumet, han bliver bare den fineste lille løve.

Op af dagen fik Casper feber blev mere sløj, det lille pus, så vi har besluttet at Flemming bliver hjemme med ham i morgen.
Vi havde dejlig nem aftensmad, rester fra lasagnen i går, så vi spiste tidligt.
Til aften hyggede jeg videre med min flettede taske, men skal tidligt i seng for i morgen skal jeg tidligt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.