Blog

Tur til lægen og fastelavns-fest

Casper og jeg startede med at have en meget stille og rolig morgen, dette ændrede sig så da Flemming vågnede og havde en drøbel der var hævet til 4 gannge sin egen størrelse, så vi skyndte os i tøjet og kørte afsted mod vagtlægen. Vi måtte vente lidt inde flemming kom ind til lægen. Casper hyggede rigtig rundt i venteværelset og vi gik også små ture på gangene, han kan jo ikke sidde stille så længe af gangen.
Flemming havde så fået halsbetændelse, det er nok Casper der har smuttet ham mens de har gået sammen hjemme hele sidste uge hvor Casper har været syg.
 
Flemming skulle så ikke med til fastelavns-fest senere, og han begyndt så også at få det meget dårlig jo mere tid der gik.
 
Da vi kom hjem fra lægevagten var Casper faldet i søvn og kom ind i sin seng så kørte jeg ned for at handle så vi kunne få lidt frokost.

Da jeg kom ned i brugsen var der rigtig gået fastelavn i den og der sad en dame der tagnede børnene i hovede så det blev rigtig flotte. Jeg tænkt at hvis der ikke var nogen når jeg var færdig med at handle ville jeg spørge hende om hun ville male noget i mit ansigt. Da jeg så var færdig med at handle var der slet ikke nogen ovre hos hende så jeg skydte mig der over og hun malede så en flot nattehimmel med flagermus.

Flagermus i hovedet

Da jeg kom hjem syede jeg vinger på min flagermus kjole og så var jeg ellers klar. Så da kl blev lidt i 14 vækkede jeg Casper og så kørte vi mod Bagsværd.

Det var en rigtig hyggelig fødselsdags fastelavns fest og min søster og hendes kærste var også med, forklædt som nonne og vampyr. Her sidder de med min lille løve unge.
 
 
 
Fastelavns-festen blev holdt i en børnehave fordi der var så mange der havde børn og Casper nød at der var så meget at lege med, han rendte rundt fra ste til stue hvor der alle steder for noget forskelligt at lege med.
 
Da vi kom hjem havde Flemming bestilt kinesisk mad, det smagte rigtig dejligt, kunne dog ikke spise så meget efter alt det fødselsdagskage vi havde fået.
 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *