Blog,Casper

Fastelavnsris og hygge

Sikke en skøn søndag vi har haft…
Startede med at aftale at Casper og jeg kom ned et smut og sige hej til mine svigerforældre, jeg skulle alligevel hjælpe min svigerfar med noget arbejde. Da vi kom havde min svigermor varmet fastelavnsbolle rog vi fik kaffe, det var bare super hyggeligt og Casper hyggede sig rigtig meget og cyklede rundt i hele huset og legede med det fine legetøj hans farmor havde fundet frem.
Da kl var lidt over 12 kom Casper i barnevognen og så gik vi stille og roligt hjemad, min svigerfar luftede hunden imens så vi kunne gå og hygge snakke, vi bor jo ikek mere end 10 minutters gang fra hinanden.
Jeg havde troet at Casper ville sove sig en rigtig god lur, men efter 2 timer havde han fået fat i baby-alarmen og lå og ringede op ind til mig i stuen, han var rigtig frisk og glad så han kom op af barnevognen og ind og lege.
Lidt efter kom mine forældre så og havde et rigtig flot fastelavnsris med til Casper, med juice, rosiner, figenstænger, gummiand og pingu dvd på. Casper lyste helt op da han så det og syntes helt bestemt at det var meget flot.
Jeg gik i gang med at lave kaffe og satte kage på bordet og så skulle der ellers hygges og ses Pingu i tv’et.
Casper fik også en lille spætte på en pind – den er bare så sød.
Løver kan skam også lide kanelbrød…

 Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *