Blog

Weekend – lige om lidt…

JAA nu er der weekend lige om hjørnet og det bliver bare så dejligt.
Lørdag skal jeg på baby og småbørns messe med min mor og søster, det bliver bare så hyggeligt. Min søster er som tidligere nævn gravid og venter sin første barn, hun har desværre fået bækkenløsning, så hun for meget hurtigt ondt af at gå rund, men jeg håber hun har det fint nok til at gå lidt rundt i morgen, ellers må vi jo tage nogle pauser og få en tår kaffe og måske et stykke kage.
Søndag har jeg ingen planer – skønt. Hvis vejret er til det vil jeg gerne ud i haven og så småt gøre den sommer klar, der er bare så meget skvalderkål i mine bede, jeg startede så småt i går – og Casper ville også meget gerne hjælpe, han kan jo bare ikke se forskel på blomster og ukrudt – men det var nu hyggeligt at han hjalp til – han skal nok lære det (med sådan en have glad mor).
God weekend til alle jer i blogland.

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

  1. Det lyder som en dejlig weekend! Ville ønske jeg havde en have, om så det er skvaderkålslugning, så er det bare så hyggeligt at få “sort” fingre 😉

    God weekend 🙂

    1. Jeg elsker også at få sorte fingre i haven 🙂 Det er så hyggeligt bare at sidder pille ukrudt op af jorden.

  2. Jeg har stadig tilgode at komme til baby- og småbørnsmesse. Bilder mig ind, at jeg går glip af ALT muligt lækkert. Nyd weekenden i haven også – der håber jeg også at tilbringe noget af min weekend:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *