Blog

Alene mor i et par dage

De næste par dage er Casper og jeg alene hjemme, Flemming er ude hos en kammerat og spille computer og kommer først hjem igen torsdag aften. Ja det er en rigtig computer nørd jeg er sammen med, men det har jeg hele tiden vidst.
Jeg tænker at jeg vil få hygget mig med noget håndarbejde når Casper er blevet puttet. Jeg har et par puder jeg er i gang med og også nogle betræk til nogle lege madrasser, så der er mange projekter jeg kan vælge at gå i gang med, har også en masse projekter jeg stadig ikke har fået gjort færdig – ihh er bare så dårlig til at få færdig gjort projekter. Er sikker på at dagene bare kommer til at flyve af sted og at jeg slet ikke lavet så meget som jeg godt kunne tænke mig.
Her er et lille billede fra min fine æbletræ der blomstre lige nu – kan se at jeg for rigtig mange æble til efteråret, glæder mig bare så meget til alt det jeg skal have lavet – num num
  

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *