Blog

Så er jeg blevet Moster Heidi

I går fødte min søster en skøn skøn dreng 4 ½ uge før termin, det kom meget bag på os alle sammen.
De blev gift lørdag på rådhuset og vi var hjemme hos dem og få lækker frokost, da alle gæsterne så tog hjem og de havde slappet lidt af gik vandet, ca. kl 20.
Kl ca. 22:30 ringede Rasmus og fortalte at nu kunne det være når som helst og at vi hellere måtte komme, min mor og jer skulle være med til fødslen.
Vi kom ud på herlev hospital 23:15 og 00:31 blev han født, det gik godt nok hurtigt og så var det oven i købet en sædefødsel, så det er bare så flot klaret. Fødslen varede 3 ½ time – så en meget hurtig fødsel.
Han er bare helt fin og er helt perfekt, han vejede 2784 g og er 48 cm lang.
De kom først op på barselsgangen men så i går formiddags blev de flyttet op på børneafdelingen fordi hans blodsukker var meget lavt, så han fik lagt en sonde.
Jeg er bare så glad på min søster og hendes mand Rasmus vejende, den lille dreng skal hedde William, et rigtig fint navn og han ligner også en William.
I eftermiddag skal vi på hospitalet og besøge dem igen, jeg glæder mig til de kommer hjem, men der går nok en uges tid før de kommer hjem.
Lille William kun 15 timer gammel.
Den stolte far
Den stolte mor, der slet ikke ligner en der lige har født.

Du kan måske også lide...

6 Kommentarer

 1. Stort tillykke med den nye titel.
  hvor ser han bare super dejlig ud, og kan kun være enig med dig. Din søster ligner da slet ikke en der lige har haft en fødsel.

  1. Mange tak 🙂

 2. Ja det var en stor overraskelse at han kom nu. Jeg har også skrevet en hel roman.

  1. Jeg har været inde og kigge 🙂

 3. Tillykke med ham Heidi – hvor er han fin og lille 🙂

  1. Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *