Blog,Haven,Haven i 2012

Kløver, frø, frokost og kanelgifler

Vi har bare haft en rigtig skøn lørdag og det tyder på at søndagen nok skal blive lige så god.
Casper og jeg startede med bare at hygge og lege, da Flemming stod op gik vi alle ud og Flemming slog græs, Casper hjalp med sin lille græsslåmaskine. Det så sjovt ud da noget af græsset var blevet slået fordi der var så meget kløver, græsplænen var jo helt hvid, så det så lidt ud som om den blev støvsuget.
Casper og jeg kiggede også på kløver-blomster og fandt også en lille frø i haven, den syntes Casper var rigtig spændende, men han syntes ikke rigtig at den skulle have lov til at låne hans sandform til at bade i. Vi fik også spist frokost på teressen, mens vi kiggede på far det kig rundt med græsslåmaskinen.
 
 
 
 
Vi hyggede bare så meget i går og i dag bliver sikkert lige så god, for i eftermiddag for vi gæster, men veninde Gitte og hendes mand og deres 2 børn, den ene går i vuggestue med Casper, så der er bare dømt leg og hygge.
 
Nu har jeg lige taget hjemmebagte kanelgifler ud af ovnen – num num glæder mig til kaffen i eftermiddag.
 
 

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Hvor var det sjovt med frøen.I har da snart et helt menageri i haven, med frøer, vinbjergsnegle,egern og ænder.Man må virkelig kigge efter hvor man træder 🙂

  2. lyder som en skøn lørdag og søndagen lyder også som den bliver rigtig god.
    Ja mine drenge har også altid haft en svaghed for frøer de er bare skønne 🙂 moren er knap så begejstret når de kommer indenfor for at vise de lækre frøer de har fundet udenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *