Blog,Haven,Haven i 2012

En onsdag aften

Har bare haft en rigtig dejlig skøn onsdag aften.
Da jeg kom hjemfra arbejde var mine forældre alleredekommer og var i fuld gang med at orden have og klippe hæk, vi havde aftale at vi skulle hygge sammen fordi jeg skulle være alene hjemme med Casper hele aftenen fordi Flemming skal arbejde aften de næste 2 dage.
 
Lidt efter vi var kommet hjem, kørte Flemming på arbejde og vi hyggede og legede i haven. Vi besluttede os for at nu var der altså kommet katte lort i sandkassen en gang for meget og min far og jeg kørte i bauhaus og købte nyt sand til Caspers sandkasse og det gjorde lykke.
 
Så lavede jeg god mad og vi fik rigtig hygget inden det blev sengetid for Casper-trolden. Han blev både puttet at sin mormor og af mig, så han har virkelig nydt det.
 
Til slut sammet jeg og min mor ud i haven og fik os en kop kaffe, jeg Cafe Au Lait og min mor Cafe Americano og de var begge rigtig gode.
 
Min far har desværre haft tandpine hele dagen, så aftenen sluttede lidt hurtigt af og de kørte til tandlægevagten, men det er jo heller ikke rart at have ondt, så det var godt at de kom afsted – jeg håber det hjælper.
 
 
Min græsplæne er helt fyldt med kløver blomster, det ser barehelt vildt ud.
 
Close up.
 
 Dejlig kaffe mmmmm…..
 

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Ja…Det var en rigtig hyggelig aften. Og det var rigtig godt at far fik den visdomstand ud. Nu har han ikke ondt mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *