Blog

Søndag i hyggens tegn

Da vi stod op regnede det og da vi gik i seng regnede det også.
Vi hyggede bare så meget i går… Casper stod tidligt op for han var kommet sent i seng om lørdagen (mystisk logik) Vi fik leget og hygget hele morgnen, da Flemming stod op så vi lidt morgen tv og så kørte Casper og jeg en tur i bilka for at handle, og jeg fik selvfølgelig købt meget andet udover det på listen, de havde f.eks. tilbud på min yndlings ballerina sko… Der kom også lidt mere kaffe til Dolce Gusto maskinen ned i kurven – denne gang en helt anden variant end det jeg normalt drikker, denne skulle være lig alm. kaffe – Cafe Americano.

Da vi kom hjem fra bilka havde Flemming ryddet op og ordnet der hjemme så vi rigtig kunne slappe af. Vi satte os og fik noget frokost og så kom Casper ind og sov middagslur.

Imens satte jeg mig og så Glee, jeg er startet forfra glæder mig bare så meget til sæson 3 kommer, håber den er ved at være det når jeg er færdig med at se de første 2 sæsoner igen.
Da Casper stod op fik vi leget en masse og set lidt børne tv – Timmy Tid.
Casper ville også gerne hækle.
Casper ville gerne hjælpe mig med at lave med så han stod og hyggede ved siden af mig mens jeg skrælede kartofler. Imens havde Flemming gået og lokket mig til at bage boller vi kunne spise efter aftensmadden med smør og syntetøj.
Så da maden var i ovnen gik jeg igang med at bage kardemomme boller.
Og som ønsket satte vi os efter aftensmaden og spiste boller og drak kakao mælk, helt perfekt til vejret.

Super skøn søndag som de er bedst.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *