Blog,Daniel 4 år

Daniel 4 år

Så er min lille trold blevet 4 år, tiden flyver som altid afsted.

Daniel havde fødselsdag fredag den 2. marts og fik fejret fødselsdag i børnehaven, hvor han delte boller ud med fin blå glasur og flag. Daniel må have været meget sød i år, for han fik masser af fint sne vejr på sin fødselsdag, så da vi var kommet hjem fra børnehave, skole og arbejde, kunne drengene gå i haven og lege med sne. Hjemme hos os er det den der har fødselsdag der vælger hvad vi skal have til aftensmad, så Daniel valgte at vi skulle have pizza og pomfritter, så det fik vi.

Om søndagen holdt vi hans fødselsdag for familien. Daniel valgte at fødselsdagen skulle have Avengers / superhelte tema, så der var selvfølgelig Hulk kage og Captain America kanelsnegle.

Daniel har fået så mange fine gaver; superhelte, tøj, biler og fidget spinnere.

Daniel er en rigtig dejlig dreng, med masser af personlighed. Han ved hvad han vil og går ikke op i hvad andre tænker, hvis han vil have glimmer sokker på i børnehave så tager han glimmer sokker på.

Elsker dig Daniel.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Det var en dejlig fødselsdag Daniel holdt. Og ja….Han er en dejlig dreng. Jeg syntes det er så sjovt at han er glad for tøj og går så højt op i det. Han bliver nok dyr i drift som ældre hi hi ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *