Andet sjov, Blog, Krea

Perle aften-hygge

Tulipan og vintergækDe sidste aftner har jeg siddet og hygget med perler. Jeg er gået så småt igang med at lave lidt forårs-pynt til vinduerne. Jeg har i weekenden lavet en lyserød tulipan til mit køkken vindue. I går lavede jeg en gul tulipan og en vintergæk til min mor. I aften skal jeg have lavet en vintergæk mere, sådan så der er 2 vintergækker og en tulipan, det skal nok se rigtig flot ud, når de kommer op og hænge.

Jeg har en masse perleprojekter i mit hoved, jeg vil så gerne lave noget påske-pynt til mine vinduer i stuen, eller til de franske døre. Jeg skal bare lige beslutte mig for pærcis hvad det er jeg gerne vil lave, Kyllinger? Små får? Kaniner? Blomster?
Jeg har også en rigtig god ide til Casper’s fødselsdag, men der er jo nogle måneder til endnu (han har fødselsdag i juni) så det venter jeg lidt med, til det projekt skal jeg også lige have købt nogle flere farver.

Hvis solen skinder når jeg kommer hjem i dag, vil jeg prøve at få taget et billede af den fine tulipan jeg har i mit køkken vindue lige nu.

Rigtig god tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.