Blog

Nyt kamera, flyvemaskiner og bøffer

I dag har jeg fået nyt legetøj.
Flemming og jeg har længe talt om at vi gerne ville have et bedre kamera, da det gamle er ved at være godt brugt og ikke tager så gode billeder mere. I går aftes fandt vi så et rigtig godt tilbud på Den Blå Avis og slog til, så i dag har jeg været ude og købe mit nye kamera. Det er et Panasonic Lumix GF3, det tager rigtig gode billeder, og der er bare så mange flere muligheder end jeg havde med mit gamle kamera. Jeg glæder mig til at blive klogere på det nye og lære det rigtig at kende.

I dag har vi ellers bare slappet af, det har været for varmt til at lave noget som helst, her til aften kørte vi en tur på flyvergrillen sammen med mine forældre, så Casper rigtig kunne se flyvemaskiner, men så meget fangede det ham faktisk ikke, jeg havde nok forventet større begejstring, men det bliver nok først til næste år at han er stor nok til at syntes det er rigtig sjovt.

Da vi havde set nogle flyvemaskiner lette. Besluttede vi os for at tage på Jensens Bøfhus, det er en af mine yndligs restauranter.
Vi fik alle gode bøffer og Casper fik sin helt egen pizza, det nød han. Til slut fik vi alle dessert, så vi kunne rulle derfra. Casper fik en rigtig fin ballon da vi gik, den er nu bundet fast til hans seng, så han har den når han vågner i morgen tidlig.

Det har bare været en rigtig skøn dag, i morgen skal vi have lavet en kattelem til Choko missen, så den selv kan komme ud og ind, så må vi se hvad den siger til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.