Blog

Nyt krus til samlingen

I Lørdags var jeg på stort loppemarked i bella centeret og jeg var så heldig, at ved en af de første stande jeg kiggede, fandt jeg et af de krus jeg samler på. Jeg havde et krus derhjemme med samme motiv, men jeg var helt sikker på at faverne ikke var ens og jeg havde fuldstændig ret, det nye krus var fint “forårs-grønt” i faven, hvor det jeg havde derhjemme var mere mørkegrønt.

Casper blev faktisk lige så glad for det nye krus, som mig. Han besluttede starks at vi skulle have varm kakao og at han skulle drikke af det nye fine krus.

 

Krusene er Staffordshire krus fra England.

 

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Du var rigtig heldig med det krus… Jeg husker også det andet som mørkere. Det var det jeg altid brugte oppe på landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *