2 år,Blog

Den gang man trampede på snebær

En dag hvor vi var ude og gå aftentur kom jeg til at tænke tilbage på da jeg var barn og hvad min søster og jeg hyggede os med når vi var ude og gå tur.

Min søster og jeg syntes nemlig at det var rigtig sjovt at trampe på snebær til de sagde bang. Jeg må indrømme at jeg til at starte med ikke kunne huske om snebærene sagde bang når man kastede dem ned i jorden eller om det var når man trampede på dem, men denne gåde blev dog hurtig løst – de sagde jo ikke noget som helst når man kastede med dem.

Nu er Casper selvfølelig også helt vild med at trampe på snebær og jeg var ovenikøbet så heldig at få det på video.

Trampede i også på snebær da i var børn ?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *