Blog

Gæster og overraskelses pandekager

I går nåede vi både at få besøg af Casper’s farmor og mormor og morfar.

Flemming’s mor kom forbi med Flemming’s fødselsdagsgave, og fik selvfølgelig også lige en kop kaffe og nogle ælber med til hesten. Det var rigtig hyggeligt at hun kom forbi.

Da vi havde spist ringede min mor og sagde at de var på vej i ilva, så jeg spurte om de ikke osse kiggede forbi til kaffe, inden de kørte hjem. Min far var frækt som sædvanligt og spurte om der så var pandekager når de kom…

Da jeg var færdig med at tale med min mor, fik jeg lyst til at overraske dem og bage en god stak pandekager, Casper ville selvfølgelig gerne hjælpe, og syntes det var sjovt at mor kunne vende pandekagerne i luften.

Min far lyste helt op da han så alle pandekagerne – og så skulle der bare hygges med pandekager og kaffe.

Ikke mindre end en fantastisk mandag.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Ja det var dejligt og nogle super gode pandekager.Casper kunne desværre kun li’ at slikke sukkeret af dem hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *