Blog

Velkommen efterår

Jeg vågnede første gang kl 5 ved at det regnede og tordnede udenfor – altså sådan rigtig meget. Jeg puttede mig godt ind under dynen og tænkte på hvor hyggeligt det var og at jeg håbede at det ikke også vækkede Casper.

Casper vågnede omkring 6:15 og der var det stadig næsten helt mørkt, vi stod op tændte en lille lampe inde i stuen, så der ikke var helt mørkt, så lyttede vi lidt til tordenvejret inden vi tændte for morgen tv.

Jeg elsker bare disse dage, og jeg elsker efterår. Nu kommer tiden med inde hygge og levede lys. I weekenden vil jeg ud og handle det sidste ind til at sy Casper nye jakke og overtræksbukser, glæder mig til at sidde ved symaskinen igen.

Her er så min lille morgen-trold i sit nattøj.

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

 1. Årh… sikke en dejlig holdning til morgnen – min startede kl. 4.40 ved at bissen ikke syntes det var nat mere.
  Elsker riv og rusk, levende lys, varme striktrøjer, hjemmesko, knasende blade 🙂

 2. Hvor ser det hyggeligt ud – jeg synes nu også efterår er meget hyggeligt:-) Sidde inde og hygge med varm kakao og hjemmebag f.eks.
  K.h.
  Christina

 3. Puh, jeg ville ønske jeg kunne være så positiv omkring morgener. Det er bestemt ikke min favorit tid på dagen 😉 glæder mig til at se dine kreative udfoldelser med overtøj 🙂

  http://Www.voresmini.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *