Blog

Host Host Host…

Både Casper og jeg hoster helt vildt meget der hjemme, i søndags kastede Casper op og har derfor været hjemme mandag og tirsdag, en dag med Far og en dag med Mor, det var hyggeligt.
Jeg er tilbage på arbejdet igen selvom jeg hoster helt vildt meget, kunne godt trænge til  bare at ligge under dynen og putte, men vil alligevel heller ikke melde mig syg (ved godt at det er åndsvagt), men nu er det jo også snart weekend og der skal der bare hygges.

Jeg er gået i gang med at strikke Caspers nisse-sok i stedet for, det blev ikke godt når man hæklede den, jeg har lige strikket hælen, så jeg glæder mig til at skulle hjem og starte på at strikke foden. Flemming syntes den skulle have været længere, så jeg overvejer at strikke skaftet 5 cm længere – det vil jeg tænke over til i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.