Blog

Smil på læben

I morges fandt jeg min mormor’s ring blandt mine smykker, og tænke straks at jeg måtte have den på i dag.

Det er en guld ring med rubiner i, desværre er halvdelen af rubinerne faldet ud, men vi har en lille plan om at få sat nye sten i når vi skal til tyrkiet til efteråret – så jeg håber at pengene er til det når vi når dertil.

Det er en ring jeg har beundret rigtig meget som barn, og var bare så heldig at jeg fik lov til at arve den.

Jeg kan ikke lade være med at smile hver gang jeg kigger på min hånd.

Rigtig god dag alle jer der kigger med.

 

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Hvor er det bare dejligt at du er så glad for ringen, den vækker også minder hos mig. Mormor fik den af sin far. Jeg tror nok han overraskede hende med en tur til byen hvor hun så fik lov til at vælge sig en ring.Den bliver flot når den får nye sten.Det glæder mig at du er glad for den. Jeg smiler også,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *