Blog, Krea, Syet

Nyt betræk til voksi pose

Min veninde spurte mig for et stykke tid siden om jeg ikke ville sy et ny betræk til hendes voksi pose, og det ville jeg da selvfølgelig gerne.

Jeg har så bare været rigtig lang tid om at tage mig sammen til at få den lavet, men i dag skulle det være.

Så da Casper var afleveret i vuggestuen gik jeg igang med at klippe og klippe og så sy en hel masse. Jeg er faktisk nået at blive helt færdig med den, bortset fra at der skal bankes sådan nogle øjer i nogen steder, og sådan nogle har jeg selvfølgelig ikke lige nogen liggende af. Så i morgen køre jeg lige ud og køber nogen så den kan blive givet videre til Gitte, så lille Clare kan ligge godt i sin barnevogn her nu når det er så koldt.

Jeg er helt vild med farven og uglerne inden i er også bare skønne. Det er altså sjovt at få lov til at lave nogen pige-ting engang imellem.

20121114-135657.jpg

20121114-135707.jpg

20121114-135714.jpg

4 thoughts on “Nyt betræk til voksi pose

 1. Har du evt. en opskrift – tegning med mål som du kan lægge ind eller sende til mig på mail. Har nemlig købt noget stof, som jeg godt kunne tænke mig at lave til en voksi-pose. Din er så fin:)

  1. Mange tak skal du have, jeg er også rigtig glad for den.
   Det jeg har gjort er at jeg har købt en brugt “voksipose” eller drømmepose og dens betræk har jeg taget af og pillet fra hinanden. Når det er splittet ad, så er det lige til at klippe efter.
   Næsten alle voksiposer er forskellige, så man kan ikke lave en bestemt mønster, betrækket skal jo passe til dynen.
   Hvis du har en voksiposer og bare vil lave et ekstra betræk, kan du tage det betræk af der er på og vende vrangen udad og så tegne et mønster på den måde.
   Håber det hjælper dig til at komme igang, det er så hyggeligt at lave. Og tak fordi du kigger med.
   Mange hilsner fra Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.