Blog

Fantastisk Lørdag

Det har bare været en rigtig dejlig dag, vi har i dag nået at være sammen med både mine og Flemmings forældre.

Vi startede dagen med at tage ud til mine forældre så de kunne kigge efter Casper mens Flemmng og jeg var i Fields og købe habit til Flemming. Jeg havde regnet med at det ville tage tid at finde den rette, men det tog faktisk kun lige omkring en halv time og så var det hele ordnet… Og han bliver bare så flot, Flemming går normalt aldrig i habit og har meget sjældent skjorte på. Håber at han for lyst til at have skjorte på lidt oftere, det så rigtig godt ud.

Da Flemming havde fået nyt tøj, kørte jeg ham hjem og så kørte jeg ud til mine forældret hyggede med min mor mens Casper sov middagslur. Vi lå ude på græsset, det var bare så hyggelig at ligge der og så tænke på at det var der jeg løb rundt og legede da jeg var barn – jeg elsker at tænke tilbage på gamle stunder…

Da Casper vågnede, kørte mig, mor og Casper i Fields, jeg skulle have et sko jeg havde kigget på, dem skal jeg nok vise på et andet tidspunkt. Min mor fik nogle sorte tusser og farveblyanter, hun skal lave en fin tegning i Sabine og Rasmus gæstebog og Casper fik sig en rigtig fin traktor der også kunne grave. Alle fik det de gerne ville have. Afslutningsvis købte vi romkugler og sodavand med hjem.

Da Casper og jeg kom hjem igen, kørte vi direkte ned til min svigerforældre, og fik rigtig lækker mad , med forret og det hele, det smagte alt sammen meget lækkert og jeg nød bare så meget ikke at skulle stå og lave mad efter alt det jeg har faret rund i dag. Casper legede og hoppede på trampolin og klarede rigtig flot at klokken nåede at blive mange inden det blev sengetid.

Nu sidder jeg og nyder stilheden i stuen, jeg kan høre Flemmng sidder og taler med sine venner over Skype, det er en dejlig baggrundsstøj. Det har været en helt fantastisk dejlig lørdag, jeg kunne ikke være mere tilfreds.

20120811-214730.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *