Blog

Fastelavn hos søster

I går var vi til fastelavn hjemme hos min søster. Vi har en rigtig skøn tradition med at vi hver år tager hjem til min søster og spiser hjmmelavede fastelavnsboller.

Casper havde besluttet for et stykke tid siden at han ville være spiderman, og det fik han lov til. Så jeg har ikke lavet hans kostume selv i år. Jeg er spændt på hvad han kunne tænke sig at være til næste år.

Og i år havde min mor igen lavet rigtig fine fastelavnsris, og for første gang var Caspers med slik på (Vi har gemt det meste af det, så nu har han fredags-guf til rigtig lang tid). Der var også legetøj på og det havde heldigvis større interesse end slikket. Han fik en McQueen og en Bumle bil fra Cars, en rigtig fin sørøver kikkert og en kugleramme.

Casper slog katten af tønden i fredags i vuggestuen, så jeg syntes ikke at det var nødvendigt at han også skulle slå katten af tønden i går.
 

 

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Det var en rigtig hyggelig fastelavnsfest hjemme hos Sabine Rasmus og William. De to små drenge er rigtig skønne og det var rigtig sjovt at de var klædt ud. Dragen og Spiderman.
    De skal nok blive nogle rigtige eventyrer når de bliver store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *