Blog,Krea,Syet

Ny mobil og mobil etui

Nu fik jeg min nye mobil, en rigtig fin Iphone 5 og jeg vil passe rigtig godt på den, så jeg har fået syet en lille sovepose til den.

Sovepose til mobilen

Jeg er selv blevet rigtig godt tilfreds med etuiet, det er lavet i forårs farver og når man se disse farver kan man ikke andet end at blive i godt humør. Den er quiltet med lyseblå tråd, det giver en rigtig fin kontrast til det lysegrønne. Afslutningsvis har den fået en fin guld knap, som prillen over i’et.
Jeg kommer nok til at lave en masse forskellinge etuier til mobilen, så jeg har lidt at vælge imellem.

I må alle have en rigtig dejlig dag…

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Det er et rigtig sødt etui du har lavet. Jeg får helt lyst til at lave et nyt til min egen mobil.
    Men……Er den det værd hi hi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *