Blog

1. marts – Første forårsdag

Hvor er det bare dejligt at det endelig at blevet forår, selvom vejret ikke helt følger med, men nu går der ikke lang tid før det bliver varmerer og græsset bliver grønnere.

Det er allerede lyst om morgnen når jeg tager på arbejdet og det nyder jeg så meget og der er begyndt at komme små fine forårsblomster i min have.

I går fortalte min kollega min om at man i rumænien fejre man 1. marts, det hedder Martisoare. Man fejre vinteren er slut og at foråret kommer, det er noget der falder lige i min smag.
Man fejre det ved at gå med brocher af røde og hvide bånd, med vintergæk, firkløver, hestesko eller skorstenfejer i, skorstensfejere betyder held – det vidste jeg ikke. Hjemme i haven er vintergækkerne kommet op, så her er min udgave af Martisoare eller fejring af 1. Martie.
Martisoare

Rigtig god første forårsdag til alle.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Marianne siger:

    Hvor har du en sød lille barnehånd. Det er en sød ide med de lykkebringende forårs-ting. Det med skorstensfejeren vidste jeg godt. Det bruges meget i England ved brylluper.Og du har vel set Mary Poppins 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *