2 år,Blog

Lidt påske har sneget sig ind

Lidt påske har sneget sig ind i det lille hjem.

Jeg nyder at solen skinner og at det er meget mere lyst end det plejer at være. For første gang har Casper også været ude og lege stort set hele dagen i vuggestuen.

For et par uger siden sagde Casper noget sjovt til mig… Vi sad sammen ved spisebordet og jeg spurte Casper om han ikke syntes det var nogle fine påskeliljer mor have stående, og han svarede at han også ville have sådan nogle. Jeg tænkte at han da gerne måtte få nogle ind på hans værelse, hvis han gerne ville, og så spurte jeg ham hvor han gerne ville have dem henne ? Og Casper svarede; Ude i græsset…

Nu går der ikke længe før påskeliljerne kommer op ude i haven, de er allerede begyndt at spire.

20130306-203532.jpg

20130306-203545.jpg

20130306-203750.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *