Blog

Weekendtur til Rostock

Jeg er nu hjemme igen efter en rigtig dejlig weekendtur til Rostock ??

Dag 1:

Vi tog afsted lørdag morgen, mine forældre og min moster kom og hentede mig. De kom ind og fik en hurtig kop kaffe inden vi kørte mod færgen. Da vi kom til færgen gik der ikke lang tid så kom min søster og hendes familie også – så var vi alle klar til at tage afsted.
Det var en rigtig godt tur med færgen, der var ikke så meget vind og solen skinnede fint – perfekt vejr.
Vi skulle bo på Radisson Blu hotel og vi var der ca. ved 13 tiden. Vi fik hurtigt vores nøglekort til værelserne og kunne bære vores ting op, efter vi alle havde fået værelser mødtes vi i baren og fin en lille øl. Efter vi havde siddet lidt og slappet af, gik vi ned i gå gaden og shoppede lidt, jeg fik købt 3 bluser og 1 rigtig sød forårs jakke.

Da det blev aften var vi ned og spise på en cafe, vi havde fundet tidligere på dagen. Jeg fik en rigtig lækker burger og afsluttede med dessert.

Dag 2:

Vi spiste morgenmad på hotellet, meget lækker morgenmad, og så sad vi og overvejede lidt hvad vi skulle finde på. Om søndagen er de fleste butikker lukkede, det gav egentlig en helt anden ro, for så er man jo nød til bare at slappe af. Vi besluttede os for at tage på kanalrundfart med en båd der sejlede ret tæt på hotellet. Det viste sig at den sejlede hen til en anden del af Rostock, hvor vi kunne stå af båden og hygge og så sejle tilbage senere på dagen, så det gjorde vi. Det var en bydel der hed Warnemünde, der var rigtig hyggeligt og der var nogle enkelt turist butikker der havde åbent. Jeg fik købt nogle rigtig søde sko.
Da vi kom tilbage med båden, var det frokost tid og vi fandt en bod i gågaden der solgte noget der lignede pizzaer, men det smagte mere hen af berlinere. Jeg fik en med creme faiche, tomat og mozzarella på, det smagt godt, men var en smule sødt.
Om aftenen havde mine forældre bestilt bord på en rasturent der hed Block House, der fik vi bøffer og bagte kartofler, det smagte dejligt. De havde dog ikke helt styr på hvad en burger var… Min søsters drenge havde bestilt en børne burger, og fik et halvt stykke flute og en hakkebøf… ikke rigtige en burger.

Dag 3:

Sidste dag… Vi spiste igen morgenmad på hotellet og herefter gik vi på weekendens sidste shoppe tur. Jeg fik købt en rigtig lækker lang cardigan, og vi var selvfølgelig også på sidste cafe besøg og fik en kæmpe kop kaffe.
Vi kørte ca. fra hotellet ved 12 tiden, vi skulle nemlig med færgen kl 13. På færgen fik jeg shoppet lidt mere ?
Køreturen hjem fra Gedser, var lang, men sådan føltes det jo altid når man er på vej hjem. Det var dejligt at se drengene igen og Flemming som jeg ikek havde set i en hel uge, da han jo var i Minneapolis, da jeg tog afsted.

Det har vel nok været en dejlig weekend, men masser af afslapning og hygge.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Dejlige billeder du har lagt op, det var i sandhed også en dejlig tur. Vejret og selskabet kunne ikke være bedre. Jeg syntes vi skal tage en tur en anden gang. En gang hvor jeg ikke er forkølet ?

    1. Super dejlig tur ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *