Blog

Når det regner for man fregner…

I dag regner det, faktisk syntes jeg det er lidt hyggeligt – især når man er indenfor og kan kigge ud på det. Det er sådan en dag som i dag man bare skulle sidde hjemme på sofaen med en kop kaffe og bare nyde regnen i fred og ro.
I aften skal jeg ud og spise med en veninde, det bliver rigtig hyggeligt. Vi skal ned på Kafka og have Vallensbæk bedste burger, det er længe siden vi har været ude så det bliver rigtig dejligt.

I går opdagede jeg Casper havde fået en fin lille fregne på kinden – hans første fregne. Jeg har selv fregner, så var ret sikker på at Casper nok også ville få et par fregner, så jeg havde gået og tænkt: “gad vide hvornår sådan nogle dukker op”.

I går havde vi også fri fordi Casper skulle til kontrol på Hvidovre med så vægt og højde og der så bare så fint ud, så nu behøves vi ikke komme der ude mere. Det var skønt at have fri og vi fik rigtig hygge, mine forældre skulle tilfældigvis også ud på Hvidovre, næsten samme tid som os, så da de var færdige kom de ned til os på børneafdelingen. Bagefter tog de med hjem og fik franskbrød og kaffe.
Da Casper skulle sove tog min mor og jeg ud og købte noget nyt forårstøj til Casper, det var super hyggeligt og Casper fik nogle rigtig smarte bukser og bluser.
Jeg fik også hentet en ny sending kaffe, ihh har nok alt for mange æsker kaffe lige nu, det kan slet ikke være i min “kaffe-skuffe”. Kaffe til min Dolce Gusto er mit svage punkt, jeg elsker at nyde en lækker kop kaffe og at kunne tilbyde noget god, og lidt specielt, til mine gæster – Flemming ryster på hoved af mig hver gang jeg kommer hjem med nye æsker kaffe – nu må jeg hellere holde en pause med at kaffe-shoppe.

Casper i nyt tøj

Rigtig glad Casper i nyt forårstøj, han har helt selv valgt den fine monster-bluse.
Han er endelig kommet ind i en periode hvor han gerne vil smile på billeder igen, nu skal han se bare lære at smile lidt mere “afslappet”. Det er sådan han ser ud når man siger: “Se glad ud”, når jeg siger: “Se ud som når man griner” ser det lidt meget ud som et normalt smil – tossede dreng…

2 thoughts on “Når det regner for man fregner…

  1. Jeg brokker mig bestemt heller ikke over regnvejret idag – synes kun det er rigtig lækkert for alle os haveejere. Mange har jo plantet en masse i weekenden, så regnen hjælper os kun med at det lige sætter sig ordentligt i jorden 😀 Så længe det altså ikke bliver ved i alt for mange dage 😉

    Sikke en dejlig dreng du har og jeg kender det alt for godt det der med når de skal smile.. Det ser så falsk ud, og så alligevel lidt sødt 😉

    Åh hvor jeg dog også drømmer om at kunne byde mine gæster på noget mere eksklusivt kaffe.. Sådan en maskine står på min ønskeliste! 😀

  2. Min tanke i morges var også: Nå så behøver jeg da ikke vande mine krukker i haven i dag…

    Tak skal du have, han er lidt ved at læres det så småt, men bliver også hurtig irriteret på sin mor der så gerne vil tage billeder…

    Jeg kan virkelig anbefale Dolce Gusto kaffe maskinen, kaffen dertil at super lækker og der er så mange varianter, det er nok en af de bedste gaver jeg har fået – så skønt at det ikke tager længere tid lige at lave en lækker kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.