Blog

Luftfarts-dag med regn, hygge, sol og gril

Dagen startede med et ordentlig regnvejr og også lidt torden. Da Casper opdagede at det regnede skulle vi straks ud og bruge det nye regntøj.
Han hoppede i vandpytter og nød virkelig at kunne lege med vand. Vi gik en tur rundt i nabolaget for at finde flere pytter, men de største var dem hjemme ved vores vej. Jeg fandt så ud af at min regnjakke ikke var særlig tæt, så måske jeg skulle ud og kigge efter noget nyt på et tidspunkt.

Lidt senere klarede det op og det var bare så dejligt, for vi havde aftalt at grille med mine forældre.
I løbet af eftermiddagen kom også min veninde på besøg med hendes dreng, drengede legede og hyggede sig i haven, med bare tær i græsset.

Det var en rigtig skøn dag – alle var glade og hyggede sig. Haven blev også ordnet lidt af min mor. Det er noget lettere at få ukrudt op i fugtig jord – så nu er der faktisk pænt på begge sider af huset.

Her er nogle glimt fra vores dejlige dag.

20130511-140901.jpg

20130511-140911.jpg

20130511-140918.jpg

20130511-140926.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *